lördag 24 mars 2012

Fler glada nyheter

Jag börjar bli spårare av glada nyheter och har nu hittat en till, som flera av er kanske redan hört, men för mig var den ny. En israelisk man har startat en facebook-sida för att visa att det israeliska och iranska folket inte behöver vilja starta krig bara för att de styrande i respektive länder eventuellt vill det. Underbart initiativ som, vem vet, kanske kan påverka galningarna som styr länderna. Mer sånt!

6 kommentarer:

  1. det är en befrielse varje gång någon vågar tänka fritt - det är helt underbart att en 'pappa' i Israel håller upp sin goa dotter och därmed säger att det finns goa döttrar/söner i Iran och han gör något av det - ställer sej emot vapenskrammlet från gubben Netanyahu - han med sin förlegade våldsdoktrin där Israel alltid är 'hotat'

    Världen behöver friheten att välja själv - ur hjärtat på varje individ - det är när vi börjar lyssna som vi hör?

    Janne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just det där med att få barn i respektive länder att se andra barn som varande precis som en själv tror jag är väldigt effektivt. Väldigt fint initiativ!

      Radera
  2. Hej! Är du duktig på att hitta goda nyheter får du gärna dela med dig på The Better Place: http://thebetterplace.se :) Mvh Isabelle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska jag komma ihåg. Vilken bra sida!

      Radera
  3. Bara en tidsfråga innan regimen i Iran kommer att brännmärka alla iranier dom gillar detta upprop. Den Israeliska regimen är mindre trolig att ta till sådant, de har trots allt demokrati där.

    Kalle kula

    SvaraRadera
    Svar
    1. Iran är helt klart en mycket farligare stat än Israel, så det finns säkert en risk att det blir som du skriver.

      Radera